Konya Polisinden Film Gibi Takip

Konya Polisinden Film Gibi Takip

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamada, yolcu otobüsünde şüpheli tavırlar sergileyen bir yolcu takibe alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beyşehir ilçesinde Narkotik Şube Müdürlüğü ve Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirdiği uygulamada, Konya’ya gelen şehirlerarası yolcu otobüsünü durdurdu.

Otobüste kimlik kontrolü yapan ekipler, H.B. isimli şahsın şüpheli tavırlarından şüphelenerek üzerinde arama yaptı. Ancak şahsın üzerinde herhangi bir suç unsuru bulunmadı. Şahsın bagaj veya başka eşyası olmadığını söylemesi üzerine bırakıldı ve uzaktan takibe alındı.

Ancak otobüsün otogara gelmesiyle birlikte şüpheli şahıs otobüsten inip bagaj kısmından bir çanta alarak otogarın iç kısmına girdi. Polisleri fark eden şüpheli, elindeki çantayı atarak kaçmaya başladı.

Polis ekipleri tarafından yakalanan şahıs gözaltına alındı. Çantasında yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 12 milyon TL olan peçeteye emdirilmiş Cannabinoid uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından “Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek” suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Yolcunun Çantasından Milyonlarca Liralık Uyuşturucu Çıktı

Yolcunun Çantasından Milyonlarca Liralık Uyuşturucu Çıktı

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber