Karaman’dan Dünyaya Ürünleri İle Ulaşıyorlar

Karaman’dan Dünyaya Ürünleri İle Ulaşıyorlar

EMA Plastik Karaman’da Yatırımlarına Devam Ediyor

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Karaman İl Müdürü Bayram Güzel, Karaman OSB'de faaliyet gösteren EMA Plast fabrikasını ziyaret etti.

130 kişinin istihdam edildiği fabrika toplam 80 bin metrekarelik bir alanda üretim faaliyetlerini sürdürüyor.  EMA Plast yeni yatırımları ile de sektörde sağlam adımlar ile ilerliyor.

Tek kullanımlık köpük tabaklardan, plastik bardak çatal ve kaşığa, plastik meyve sebze kasalarından, plastik paletlere, ev tipi, endüstriyel ve palet streçlerine kadar birçok ürün üretme kapasitesine ait firma; başta yurtiçi pazar olmak üzere Avrupa ihracatında da ülkemizde kendi alanında önemli bir güce sahip.

Kendi müstakil geri dönüşüm tesisi ile de sıfır atık prensibi ile çalışan EMA Plast’a ziyarete dair teşekkür eden Güzel; “Başta Abdullah Çavaş, olmak üzere Üretim Müdürü Furkan  Çavaş ve Fabrika Müdürü Yasin Ünüvar Beylere nazik ev sahipliklerinden ötürü teşekkürlerimi arz ederim” dedi.

ema1.jpg

ema2.jpg

ema3.jpg

ema4.jpg

ema5.jpg

ema6.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber