Basketbolda Kozlar Karaman'da Paylaşılacak

Basketbolda Kozlar Karaman'da Paylaşılacak

Karaman, Okul Sporları Basketbol Grup Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek Okul Sporları Yıldızlar Basketbol Grup müsabakalarında heyecan 6 Nisan Perşembe günü başlıyor.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu’nda düzenlenecek müsabakalarda 10 ilden 21 takım ve 252 sporcu yarı final mücadelesi verecek.

Karaman takımlarının da kızlar ve erkekler kategorilerinde mücadele edeceği grup müsabakalarında Aksaray, Antalya, Hatay, Kırşehir, Kilis, Konya, Mersin, Niğde ve Adana illeri yer alıyor.

4 gün sürecek müsabakalar, 9 Nisan Pazar günü yapılacak son gün karşılaşmalarının ardından tamamlanacak.

Karaman’da sportif müsabakaların aralıksız devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, 4 gün sürecek müsabakalarda yarı final mücadelesi verecek tüm sporculara başarılar diledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber