Karaman'da BİFA Vakfı, Yardımlarını Geleneksel Hale Getirdi

Karaman'da BİFA Vakfı, Yardımlarını Geleneksel Hale Getirdi

"Bizi biz yapan değerlerimizin sonsuza kadar yaşaması ve yaşatılması için çalışmaya devam edeceğiz."

Kurulduğu günden bu yana açtığı okullar, okullara sağladığı fiziki destek ve materyallerle,  öğrencilere verdiği burs ve yardımlarla ilimiz eğitim öğretim çalışmalarına katkılar sağlayan BİFA Vakfı, içerisinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayında yaptığı yardımlara bir yenisini ekleyerek ilimizde öğrenim gören öğrencilere yardım çeki dağıtımı yaptı.

"'İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır.' bilinciyle insanımıza, milletimize hizmet veren, destekler sağlayan her bir hayırsevere, iş adamına teşekkür ediyorum."

Hediye çeklerinin okul yöneticilerine tesliminde konuşan Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, "Şehrimiz eğitim öğretim çalışmalarına verilen destekler bakımından şanslı bir şehir. Devletimizin eğitim yatırımlarının yanında, sanayici ve iş insanlarının verdiği desteklerle Karaman'ımız eğitim öğretim konusunda, derslik ve bina sayısında, ülke ortalamasının üstünde imkânlara sahip. 'İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır.' bilinciyle insanımıza, milletimize hizmet veren, destekler sağlayan her bir hayırsevere, iş adamına bir kez daha bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum." dedi.

"Bizi biz yapan değerlerimizin sonsuza kadar yaşaması ve yaşatılması için çalışmaya devam edeceğiz."

Hayırda yarışılan, yardımlaşmanın ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı ramazan ayında bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Mehmet Çalışkan, "Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen bir afetin ardından milletçe birlik ve beraberlik ruhu ile yaraları sardık, sarıyoruz. Bu süreçte yine gördük ki milletimiz sıkıntı ve zorlukta sıkı sıkıya kenetlendi. Gerek afet bölgesine yapılan yardımlar gerekse şehirlerimize misafir olan afetzedelerle yapılan paylaşımlar hiçbir millete nasip olmayacak bir kardeşlik ruhunun tekrar ortaya konulmasına vesile oldu. Dünyaya örnek oluyoruz. Bizi biz yapan değerlerimizin sonsuza kadar yaşaması ve yaşatılması için çalışmaya devam edeceğiz. Hepimize düşen sorumlulukların farkındalığıyla insana hizmet eden, yatırım yapan tüm hayırsever kişi, kurum ve kuruluşlara, BİFA Babaoğlu Eğitim, Kültür, Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfına teşekkür ediyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.

Program okul müdürlerine dağıtılan yardım çeki ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber