Karaman'da En Güçlü Bilekler Buluştu

Karaman'da En Güçlü Bilekler Buluştu

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde düzenlenen okul sporları yıldızlar bilek güreşi grup müsabakaları 10 ilden 200 sporcunun katılımı ile başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen okul sporları yıldızlar bilek güreşi grup müsabakaları sol kolda yapılan ilk gün maçlarıyla başladı.

Merkez Spor Salonu’nda 10 ilden 200 sporcunun katıldığı müsabakaların ilk gününde yıldız kızlar ve erkekler sol kolda 8 sıklette müsabakalar yapıldı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara başarı belgeleri ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Selçuk Akbaş, Yurt İdare Şube Müdürü Mustafa Akgündüz, bilek güreşi il temsilcisi Hüseyin Yamaç ve hakemler tarafından verildi.

Okul sporları yıldızlar bilek güreşi grup müsabakaları, 3 Nisan Pazartesi günü sağ kolda yapılacak müsabakalarla devam edecek.

bilek-guresi.jpg

bilek-guresi-001.jpg

bilek-guresi-002.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber