U14 Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası Sona Erdi

U14 Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası Sona Erdi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen U14 Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonasının son gününde 3 karşılaşma oynandı.

Günün kapanış maçında ise Gaziantep Basketbol ile Erciyes Koleji takımları karşı karşıya geldi. Karamalı sporseverlerinde ilgiyle takip ettiği müsabaka Gaziantep Basketbol’un83-81’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

Karaman’ı temsilen Özel İdare SK Basketbol Takımının da yer aldığı bölge şampiyonasında A ve B grubunda oynanan maçlar sonunda A grubunda Gaziantep Basketbol 6 puanla grup birincisi olurken, Adana 1903 5 puanla ikinci, Erciyes Koleji 4 puanla üçüncü, Volkan Aksoy Spor üç puanla dördüncü oldu. 3 takımın mücadele ettiği B grubunda ise KKTC 4 puanla birinci olurken, İnanç Spor üç puanla ikinci, Karaman Özel İdare SK iki puanla üçüncü oldu.

7 spor kulübünden 84 sporcunun mücadelesine sahne olan bölge şampiyonasında gruplarını lider olarak tamamlayan Gaziantep Basketbol ile KKTC, Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenecek ve bir üst tur olan Anadolu Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Karaman’da 3 gün boyunca devam eden şampiyonada mücadele eden tüm takımları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Anadolu Şampiyonasına katılacak takımlara başarılar diledi.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber