Ahmet Tayyip AKGÜN

Ahmet Tayyip AKGÜN

Duyarlı (!) Kadın Grupları ve Duyarlı (!) Ünlüer

Ben bu hafta yaşanılan 2 olayla daha çoğu kadın derneğinin veya bu konuda duyar kasanların (özellikle ünlülerin) samimiyetsizliğini anladım. Birincisi Sayın Cumhurbaşkanımızın kızı Esra Albayrak’ın yeni doğan çocuğuna ve anneliğine edilen hakaretler ve ikincisi de bir ünlünün kız arkadaşını darp etmesi.

Her fırsatta bir kadına, bir anneye yapılan hakaretin yanlış olduğunu söyleyen kadın dernekleri ve çoğu ünlüye bakıyorum da Esra Albayrak’a yapılan hakaretlerde üç maymunu oynuyor. Niye hiç sesiniz çıkmıyor çok merak ediyorum. Biliyorum ki bugün bu hakaretler eğer kendi görüşlerindeki bir siyasinin kızına vs. yapılsaydı veya bir ünlü hanımefendiye yapılsaydı direkt destek mesajları ve belki de sokaklara eyleme çıkacaklardı.

Tabii ki hiçbir kadına yapılan hakareti hele ki anneliği kabul etmiyorum ama niye bu kişi Sayın CB’nin kızı olunca sessizlik oluyor?

Diğer bir olay ise, Ozan Güven adlı ünlünün kız arkadaşını darp etmesi olayı, yani şiddet uygulaması iddiası. Kesinlikle kadına yapılan şiddete karşıyım ve haklı bir yanı yok. Lakin, bugün bu olay normal bir vatandaşta olsaydı veya ünlü olupta kendilerinin çok sevmediği bir ünlü olsaydı biliyorum ki ortalığı ayağa kaldıracaklardı, yasalar değişmeli vs gibi tavsiyelerde bulunacaklardı. Bazı sözde duyarlı ünlüler konu sevdikleri ünlüye uzanınca ya üç maymun durumundalar ya da Ozan Güven’i de bir dinleyelim belki de kız arkadaşı haksızdır modundalar.

Bugün yasalarımız öyle bir vaziyetteki bir kadın çıkıp bu adam beni darp etti dese, bana tecavüz etti dese sorgusuz sualsiz içeridesin belki de o ithamların hiçbirini yapmadığın halde. Ahmet Kural-Sıla olayında bile kimse Ahmet Kural’a söz hakkı tanımamıştı ilk başta fakat işler ilerleyince anlaşıldı ki karşılıklı bir durum var, ama buna rağmen bu kadın grupları, bu duyarlı(!) ünlülerin biri bile özür dilemedi.

Özetle, kadın dernekleri, duyarlı(!) ünlüler normal vatandaşta, sevmedikleri bir siyasi kişilikte veya sevmedikleri bir ünlüde bu olaylar yaşanınca en iyi kadın savunucusu, en iyi kadına şiddetin karşısında duranlar, el eleler ve fakat sevdikleri olunca söz hakkı veya görmedik, duymadık, bilmiyoruz durumundalar. 

Yazıklar Olsun Sizin Duyarlılığınıza, 
Yazıklar Olsun Sizin Kadına Yapılan Şiddet Ve Hakarete Karşı Duruşunuza. 
Samimiyetsizliğiniz Diz Boyu

Önceki ve Sonraki Yazılar