Konya'da Hız Canavarı

6 Kişinin Öldüğü Caddede 153 Kilometre Hız Yapıp Makas Attı Paylaşımıyla Pes Dedirtti.

Konya'da geçtiğimiz aylarda 6 kişinin hayatını kaybettiği caddede 153 kilometre hız yaparak makas atan sürücü, cep telefonuyla kaydettiği görüntüyü sosyal medyada "pedalı korkusuzca kullanmak özgüven" notuyla paylaşması tepki çekti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesinde henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil sürücüsü, Bosna Hersek Mahallesi istikametinden otogar istikametine seyir halindeki otomobili ile hız yaparak attığı makas görüntüsünü cep telefonu ile kayıt etti. Diğer sürücülerin ve insanların hayatını tehlikeye atan otomobil sürücüsü, cadde üzerinde 153 kilometreye kadar hıza çıkarak kayıt ettiği görüntüleri "pedalı korkusuzca kullanmak özgüven" notuyla sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde hareketli müzik dinleyen sürücünün makas atarak 153 kilometre hıza ulaştığı görülüyor.

Öte yandan, aynı cadde üzerinde geçtiğimiz 11 Kasım Cumartesi günü yaşanan trafik kazasında 19 yaşındaki S.S. idaresindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarpması sonucu 6 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman Iğdır Temsilcisini Ağırlayacak
Atletizmde Karaman'ın Başarısı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Ticaret İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Konya Haberleri

Konya’da 2 Kişi Define Aramak İçin Açtıkları Kuyuda Hayatını Kaybetti
Bakan Bolat: "türkiye 273 Buçuk Milyar Dolar Yıllık İhracat Yapan Bir Ülke Konumuna Geldi"
Akşehir’de Çocuk Evleri Sitesi’nde Sünnet Şöleni Ve El Sanatları Sergisi
Selçuklu Çiçek Bahçesi Kapılarını Açıyor
Karapınar’da Yks Öncesi Koordinasyon Toplantısı