Atletizmde Karaman'ın Başarısı

Atletizmde Karaman'ın Başarısı

Bursa'da düzenlenen olimpik deneme yarışmalarında Karaman atletizm takımı büyük bir başarı elde etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan yarışmalara U16 yaş kategorisinde 7 sporcuyla katılan takım, atletizm antrenörü Mücahit Hamza Küçük nezaretinde mücadele etti. Yarışmalar sonucunda Karaman ekibi toplamda 3 birincilik, 3 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederek döndü.

17 Aralık Pazar günü gerçekleşen yarışmalarda Karaman ekibinden Semih Safa Armutcu 800 metrede ikinci, 1500 metrede birinci, Nesrin Tuana Özkal 60 metre engellide birinci, Tuana Acar Uygun sırık ve yüksek atlamada birinci, Bedirhan Muhammed Öztürk 300 metre ve uzun atlamada ikinci, Elif Buse Şahin ise 800 metrede ikinci, 1500 metre yarışlarında üçüncü olarak başarılı bir performans sergiledi.

Yarışmalarda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, antrenör ve sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi. Karaman atletizm takımı, bu muhteşem başarısıyla büyük gurur yaşarken, sporcuları da gelecek yarışmalara umutla bakıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber