Fatih Gülcan, MHP'den Karaman İçin Aday Adayı Oldu

Fatih Gülcan, MHP'den Karaman İçin Aday Adayı Oldu

Fatih Gülcan, MHP'den Karaman Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Karaman İl Başkanlığı'na yaptığı ön başvurunun ardından, Genel Merkez'de resmi başvuru işlemleri tamamlanan Fatih Gülcan, Karaman Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Gülcan'ın aday adaylığına ilişkin başvuru süreci, MHP Genel Merkezinde gerçekleşti.

Gülcan, Karaman'ı ülküleri doğrultusunda temsil etme ve şehre hizmet etme arzusunu dile getirerek Belediye Başkanlığı adaylık başvurusunu yaptı ve hayır dualarını aldı. Ayrıca, halkı kucaklayan, birleştirici ve uyumlu bir ruhla hizmet etmeyi hedeflediğini belirterek destek ve duaları talep etti.

Gülcan'ın amacı, ülküleri, ilkeleri ve liderinin çizgisinde ilerleyerek şehre ve insanlara layık bir şekilde hizmet etmek ve Cumhur İttifakı'nın ruhunu yansıtmaktır.

Bu adaylık başvurusuyla Gülcan, Karaman Belediyesi için yüksek bir hizmet anlayışı ve birleştirici bir yaklaşımla görev yapmayı hedeflemektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber