Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Ticaret İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Ticaret İl Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Vali H. Engin Sarıibrahim, Ticaret İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kurumun çalışmalarını yerinde inceledi.

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, ildeki kurum ziyaretleri kapsamında Karaman Ticaret İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Vali Sarıibrahim, İl Müdürü Adem Özcan'dan kurumun güncel çalışmaları ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler edindi. Ticaret İl Müdürlüğü'nün ekonomiye katkı sağlayan faaliyetlerini yakından takip etme fırsatı bulan Vali Sarıibrahim, kurumun stratejik hedefleri ve projeleri hakkında bilgi sahibi oldu.

Ziyaretin devamında Vali Sarıibrahim, kurumun hizmet binasında incelemelerde bulundu. Hizmet birimlerini ziyaret ederek personelle bir araya gelip, onların çalışmalarında başarılar diledi. Personelin sorunlarını dinleyen ve onların motivasyonunu artırmayı hedefleyen Vali Sarıibrahim, kurumun etkinliği ve verimliliği için yapılan çalışmalara desteklerini dile getirdi.

ticaretkaraman1.jpg

ticaretkaraman2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber