Karaman Iğdır Temsilcisini Ağırlayacak

Karaman FK Başkanı Süleyman Han'dan Önemli Açıklama

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han, 20 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 14:00'te Karaman Stadyumu'nda gerçekleşecek TFF 2.Lig maçı öncesi taraftarlarına seslendi.

Han, geçen sene Iğdır'da yaşanan olumsuz olayların üzüntüsünün hala içlerinde olduğunu belirtirken, bu olayların unutulmayacağını ve her platformda dile getirilmeye devam edileceğini vurguladı.

Aynı zamanda Han, Karamanlı olmanın, Atatürk'ün Ata yurdunun çocukları olmanın ve Yunus Emre'nin torunları olmanın bilincinde olduklarını ifade ederek, "Futbolun sevgi ve saygının birleştirici gücünü unutmayalım, bu değerlere sadık kalalım" dedi.

Iğdırlı futbolcu kardeşlerin ve yönetiminin misafirleri olduklarını belirten Han, onları en güzel şekilde ağırlayacaklarının altını çizdi. Ayrıca taraftarları, takımlarının sahada en iyisini yaparak Karaman'a zaferi getireceğine inandıklarını ve tribünlerin doldurulup galibiyet coşkusunun birlikte yaşanması için davette bulundu.

Han, "Futbolda kazanmak önemli, ancak nasıl kazandığınız da bir o kadar değerlidir" diyerek, sevgi, saygı ve futbolun gücüyle bir araya gelerek Çarşamba günü tribünleri doldurmaya ve galibiyet coşkusunu beraber yaşamaya davet etti.

Bu açıklamalarla birlikte Karaman Futbol Kulübü, maç öncesi birlik ve beraberlik vurgusu yaparak taraftarlarına güçlü bir mesaj iletti.

Bu maç Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim açısından da farklı bir yere sahip. Zira Vali Sarıibrahim önceki dönem Valisi olduğu Iğdır'da Iğdır takımın şampiyonluğuna tanıklık etmişti.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber