Dün dünde kaldı cancağızım.

"Dün dünde kaldı cancağızım. Bugün yeni şeyler söylemek lazım!"

Ne güzel söylemiş Mevlana Hazretleri.

Bizde artık yeni bir şeyler söyleyelim.

İşimiz için ailemiz için, çevremiz için, Karamanımız için.

Basın sektöründe 11. yılımızı kendi markamız olan Karaman Habercisi’nde 7. yılımızı geride bıraktık.

Peki dün ne dedik bugün ne diyoruz!

Karaman artık kabuğundan sıyrılmalı. İnsanlarımız yönünü, Karaman’ın sığ çekişmeleri bir kenara bırakılmalıdır. Bunun yerine işlerimize bakmalı, ürünlerimizi, hizmetlerimizi farklı bölgelere ulaştırarak hem ekonomik olarak kazanç elde edebilmeli hem de bu şehre değer katabilmeliyiz.

Çıkar odaklarının, ya da yancılarının şehrin dinamiklerine yön verme sevdalarından sıyrılmak lazım.

Sadece kendi çıkarları doğrultusunda şehrin geleceğini ya da kendini geliştiren bilime, yeniliklere farklı dünya görüşlerine sahip kişilerin beyinlerine ipotek koymaya çalışanlardan sıyrılmak lazım.  

Evet yeni bir şeyler söylemek lazım. Dünü düne bırakıp, geçmişin tecrübesi ve yenilikçi düşüncelerle geleceğe bakmak lazım.

İşte bu düşüncelerle Karaman Habercisi olarak Karaman’a dair, güzelliklere dair diyeceği olanlara kapımız her daim açıktır…

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber