Karaman MHP’den Tıp Bayramı Ziyaretleri

Karaman MHP’den Tıp Bayramı Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ziyaretler gerçekleştirerek sağlık çalışanlarının bayramını tebrik etti.

İl Başkanı Avukat Oktay Yılmaz başkanlığındaki MHP heyeti, Karaman Devlet Hastanesi başta olmak üzere Karaman’daki sağlık kurumlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Yılmaz, ‘’ Sağlıklı bir yaşam her bireyin en temel haklarındandır’’ dedi. Oktay Yılmaz, ‘’Tıp çalışanları, insanların daha sağlıklı yaşamalarına hizmet etmenin yanında, acılarını hafifletme amacını taşıyan saygın ve onurlu bir mesleği yerine getiriyor.

Tarihten bu yana Türk Medeniyeti, insana azami ölçüde önem vermiştir. Şeyh Edebali’nin ‘’İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın’’ sözü, insanın ve dolayısıyla devletin yaşamasına hizmet edilmesi gerektiği anlatır. Bu açıdan bakıldığında bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı ve hatta devleti kurtarmakla eşdeğer sayan bir anlayışın, medeniyetin mensupları olduğumuz hakikati ortaya çıkar. Dolayısıyla bu hakikatin yerine getirilmesinde, makam, mevki, fakir ve fukara gözetmeksizin gecesini gündüzüne katan Tıp çalışanlarımızın öneminin paha biçilmez olduğunu görürüz.

Ayrıca; Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘’Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’’ sözü ile hekimlerimize olan inancının, bugün de isabetli olduğunu anlıyoruz. Hayat kalitesini düşüren hastalıklara karşı bizleri yalnız bırakmayan ve bizimle birlikte mücadele eden Tıp bilimine ve çalışanlarına çok şey borçluyuz. Mesleki değerlerine bağlı kalarak, insan sağlığına hizmet eden tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, bu mesleğin fedakâr mensuplarına yönelik her türlü şiddetin son bulmasını temenni ediyorum’’ sözlerine yer verdi.

Hatıra fotoğraflarının çekildiği ziyaretlerde, sağlık çalışanlarına gül hediye edildi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber