Türk Milleti’nin 74. Yıl Dönümünü Kutluyorum

Türk Milleti’nin 74. Yıl Dönümünü Kutluyorum

MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, “Türk Milleti’nin maddi ve manevi varlığına kast edenlere karşı gösterdiği anlamlı duruşun başlangıcı olan bu kutlu tarihin, 74. yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle ülkenin zor günlerden geçtiğini ifade eden Yılmaz, “Bilinmelidir ki, milletimiz tarih boyunca defalarca var olma mücadelesi vermiş, varlığını çok ağır bedeller ödeyerek korumasını bilmiştir. Türk Milliyetçileri her zaman Türk milletinin birliğinin, beraberliğinin ve bölünmez bütünlüğünün savunucusu olmuş ve daima olmaya da devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti;

"3 Mayıs 1944 tarihi, milli direnişin uyanışıdır ve bugün gelinen noktada Türk milliyetçiliğinin her alanda var olması gerektiği anlaşılmıştır. Türk milliyetçileri dağılmanın ve parçalanmanın karşısındaki emniyet, gerilemenin ve küçülmenin önündeki bariyer olarak hep bir adım önde olmuş, hep bir umut adası olarak varolagelmiştir. Milli menfaatlerin ön planda tutulması, milli tez ve tercihlerin belirleyici olması, millet ve vatan değerlerinin korunması için Türk milliyetçileri üzerlerine ne düşüyorsa yapmışlar ve Türk tarihinin altın sayfalarında parlayan isimler olarak yerlerini almışlardır."

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber