MHP Kadın Kollarından Ziyaret

MHP Kadın Kollarından Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Kadın Kolları Teşkilatı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle haber sitemizi ziyaret etti.

Ziyarete Başkan Öznur Çimen ve yönetim kurulu üyeleri Betül Balcı, Duygu Horzum katıldı. Başkan Öznur Çimen, Türk tarihinde kadının önemli bir yeri olduğunu belirterek, ‘’Türkler tarih sahnesine çıktıkları günden bu yana hayata dair her işlerinde kadına önem vermiş, kadınlarda bu önem sayesinde yüksek faziletler göstermiştir’’ dedi.

Çimen ziyarette, ‘’Geçmişten günümüze kadınlar umumi vazifelerde üzerlerine düşeni layığı ile yapmanın yanı sıra, toplum adına en hayırlı, en ehemmiyetli vazifeleri olan annelik görevlerini de hakkıyla yerine getirerek şanlı tarihimize abide şahsiyetler kazandırmışlardır. Bu nedenle kadınlarımızın daha bilgili, daha aydın ve daha feyizli olmaları noktasında teşkilatımız olarak aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Türk kadınının tarihte olduğu gibi bugünde en muhterem mevkide olması, yüksek ve şerefli bir mevcudiyet ile mümkündür. Bu mevcudiyet örgütlü ve teşkilatlı bir çalışmanın tezahüründe ortaya çıkabilecek bir durumdur. Bu durum, Türk zihniyetiyle, azmiyle, Milli ve Manevi duygularla yoğrulmuş, Vatanına, Dinine ve Bayrağına bağlı nesiller yetiştirecektir. Bu vesileyle başta şehit anneleri, kız kardeşleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın her daim yanlarında olduğumuzun bilinmesini ister, Kadın Kolları Teşkilatı olarak Karaman’daki tüm kadınlarımızı kapsayacak çalışmaları hedeflediğimizi belirtirim. Tüm kadınlarımızın günleri kutlu olsun’’ sözlerine yer verdi.

Ayrıca ziyarette; 10 Mart 2018 Cumartesi Günü, MHP Karaman Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenecek olan ‘’Ülkücü Kadınlar Buluşuyor’’ programına dair bilgi veren Başkan Çimen, ‘’ Kale Sosyal Tesisleri’nde saat 10.00 da başlayacak programımıza tüm Karamanlı bayanlar davetlidir’’ dedi.

ad2ce6a170.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber