Halis KARADUMAN

Halis KARADUMAN

Türkiye Vatanım

Bugün Türkiye tarihinin en önemli günlerini yaşıyor. Dışarıda bütün Türk ve İslâm düşmanları teyakkuzda.  ABD. Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya velhasıl bütün Avrupa daha doğrusu bütün haçlı ittifakı ülkemizi bölmek, parçalamak, ezmek için seferber olmuş durumdalar.

 

Milletimizin yüz yıl sonra geldiği milli uyanışı tekrar karartmak, bir yüz yıl daha köle olarak kullanabilmek için el ele verdiler. Ancak bu millet uyandı. Hem dışarıdaki vatan, din düşmanlarını gördü. Hem de içeride onlara yamak olan çanak tutan beyinlerini kiraya vermiş mankurtları tanıdı.

 

Kesin olan şu ki; bütün bu düşmanların ortak amacı ülkemizde yükselen İslam bilincini ezmek, inkişaf etmesine engel olmak. Çünkü bu bilinç yeşerirse, diğer İslam milletlerine örnek olunacak, sonucunda da gâvur âlemi bu Müslüman coğrafyasını sömüremeyecekler.

 

Düşman büyük bir kumpas içerisinde. Derin, çok denklemli oyunlar oynanıyor. At izi it izine karışmış gibi görünüyor. Şahıslar üzerinde gidilerek aslında dinimize savaş açılmış ve milletimizin geleceği karartılmak isteniyor. Müslüman çok uyanık, ayık olmadığı takdirde bu hilelerin içinden salimen sıyrılmak zor olacaktır.

 

Vatan düşmanları Türkiye gelişip, Selçuklu olur, Osmanlı olur da bizim varlığımız sıkıntıya girer diye düşünüyor olabilir, lakin Türkiye’de yaşayan, Türk olan, Müslüman olan birileri nasıl Osmanlıya, daha doğrusu atasına düşmanlık yapabilir. Onlara nasıl bir vicdanla ihanet edebilir. Kaldı ki bütün dünya Yahudi ve Hristiyan milletleri en huzurlu dönemlerini Osmanlı döneminde yaşamıştır. Bu gerçeği düşman tarihçiler dahi haykırırken, bizim zavallılar ne hakla ceddine kin duyar, zehir kusarlar anlam vermek zor….

 

Müslüman Türk milleti.

Bugün senin varlık yokluk mücadelen veriliyor.

Ya bağımsız hür, kendi kararlarını veren bir millet, ya da bir yüz yıl manda-kukla bir devlet olarak yaşamak istemiyorsan,

Yarın torunlarının bir Suriye,Irak…gibi bir memlekette köle, göçebe, esir olarak yaşamasını istemiyorsan bu gün kendine gelmen, ayağa kalkman, ülkene sahip sıkma zamanıdır.

 

Allah Müslümanlara feraset versin, sonumuzu hayır eylesin.

İstikbal; aziz, necip Müslüman Türk milletinin olacaktır. İnşa Allah.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber