AK Parti, Karaman Halkına Teşekkür Etti

AK Parti, Karaman Halkına Teşekkür Etti

AK Parti Karaman Teşkilatı, teşkilat binasında bir araya geldi.

Referandum sonuçlarının değerlendirildiği toplantıya AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü başkanlık etti. TBMM Tarım Orman  ve Köy işleri Komisyon Başkanı Karaman Milletvekili Recep Konuk, Milletvekili Dr.Recep Şeker, İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile Mahalle, Köy, Belde ve İlçe Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda referandumda başarı gösterenlere plaket verildi.

Kadın kollarının çat kapı ziyaretleri, gençlik kollarının Başbakanın gençlere mektubunun dağıtılması ana kademe organlarının 200'den fazla toplantı yapması ve İl genelindeki tüm köylerin dolaşılması faaliyetlerinin anlatıldığı toplantıda Kademe başkanları ve Milletvekilleri de birer konuşma yaptılar.

Tüm teşkilat mensuplarına tek tek teşekkür eden Başkan Nazmi Ünlü ayrıca "Referandumda tercihini 'evet' veya 'hayır' yönünde kullanan herkese teşekkür ederim. Bizler milletin hizmetkârıyız. İktidarlarımız döneminde hiç bir ayrım yapmadık. Bundan sonra aynı anlayışla devam edeceğiz. Bilindiği gibi, referandum da 7 düvele karşı mücadele ettik. Karaman’ımız için Yüzde 63.85 'evet' oyu kıymetlidir. Artık Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kabul edilmiştir. Yaşanan tartışmalar artık geride kalmıştır. Hep birlikte Karaman ve Türkiye olduk. Burada hem Karaman, hem de Türkiye kazanmıştır." dedi.

Toplantıda mahalle, ilçe ve köyleri tek tek ele alan Ünlü başarı gösteren muhtar ve parti yöneticilerine teşekkür etti. Ünlü referandum sonuçlarının köy ve ilçelerdeki başarısını şu sözlerle anlattı.
“Nede evet dememiz gerektiğini kadın kolları olarak her mahallede ev toplantıları düzenledik." diyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, "Çat kapı yaparak çevremizde bulunan herkese ulaşmaya çalıştık. Karşımızda kim olursa olsun görüşü ne olursa olsun bilmeden gittik kapılarını çaldık." ifadelerini kullandı.

14 milyon gence "referandum" mektubu
Başbakan Binali Yıldırım'dan ülke genelinde 14 milyon gence "referandum" mektubu ulaştırdıklarını söyleyen Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale "Başbakanımızın AK Parti Gençlik Kolları aracılığıyla iletilmesi için 14  milyon 700 bin gencin ismine özel "halk oylaması" mektubunu kapı kapı dolaşarak dağıttık."dedi.

Sosyal medyada farklı rüzgarlar estirdiler
Sosyal medyada farklı rüzgarlar estirerek, referandumla ilgisi olmayan konularla milletin kafasını karıştırmak istediler” ifadelerini kullanan Karaman Milletvekili Recep Şeker: "Ülke sanki eski karanlık yıllarına dönecekmiş ülke altüst olacakmış gibi bir hava estirdiler. Bunu da tek başlarına yapmadılar. Binlerce insana ulaşıp bunu anlattık. Bu noktada teşkilatımıza teşekkür ederim. Her zaman sahaya çıkmak üzere hazırdılar ve sahadan dönmüş olsa bile tekrar sahaya çıkmak üzere hazır bekliyorlardı. ” dedi.

İsimsiz kahramanlara teşekkürler
Referandum çalışmalarında isimsiz kahramanlara teşekkür eden Karaman Milletvekili Recep Konuk: “Referandum sürecini yüzümün akıyla tamamdık. Önemli olan bir teşkilata üye olmamış olsa bile bu Ülkenin sevdalılarının da bu sürece çok büyük destek olduklarını biliyoruz. Onlara da o isimsiz kahramanlara da gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye 2013 ile yeni bir mecraya taşınmaya başladı. O zorlanan mecradan Türkiye iki tane seçim yaptı. Bir yerel idareler seçimini gerçekleştirdi ve birde Cumhurbaşkanlığı seçimini yaptı. İki seçimde de yüz akıyla çıktık. Sonra 2015  de iki seçim daha yaptık. İşte bu yılki referandum sürecini Türkiye büyük bir başarıyla tamamlamış oldu. Dikkat ederseniz bütün bu sınavları Ak Parti başarıyla verdi. Yükselerek, koruyarak, geliştirerek ve daha da çok büyümenin önünü açarak bu süreçleri tamamladı.” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber