CHP İl Başkanından Anayasa Değişikliği Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

CHP İl Başkanından Anayasa Değişikliği Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

Bilindiği üzere, 16 Nisan’da anayasa değişikliklerinin kabul edilip edilmemesi için halkoylamasına gideceğiz. Bu süreçte, doğru ya da yanlış birçok bilgi havada uçuşuyor.

 Vatandaşlarımız da anayasa değişikliklerinin ne getireceği konusunda tereddüt yaşıyor. CHP Karaman İl Başkanlığı olarak, vatandaşlarımızın oylanacak “anayasa değişikliği” hakkında bilgilendirilmesi amacıyla bir toplantı planladık. Toplantımızı, 04.03.2017-Cumartesi günü, saa:13.00’da Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştireceğiz. Bu toplantıda, anayasa metni üzerinden, anayasa değişikliğinin neler getirdiğini, nelere sebep olabileceğini vatandaşlarımızın bilgisine sunacağız. Bu sunumu hukukçu arkadaşlarımız yapacak. Amacımız, vatandaşlarımızın ve hemşerilerimizin sandık başına, anayasa değişikliği hakkında bilgi sahibi olarak gitmelerini ve oylarını da değişikliğin içeriğini bilerek kullanmalarını sağlamak.
 
Bu değişikliğin içeriğini bilen, ne gibi sonuçlara ve sorunlara yol açacağını gören herkesin “hayır” diyeceğine inanıyoruz. Çünkü bu anayasa değişikliği, bazen açıkça bazen de satır aralarında geleceğimiz için önemli sakıncalar taşıyor. O nedenle hemşerilerimizin doğru bilgiye aracısız ulaşmalarını sağlamak istiyoruz.
 
04.03.2017-Cumartesi günü, saat:13.00’da Yunus Emre Konferans Salonunda yapılacak “anayasa değişikliği bilgilendirme” toplantımıza tüm hemşerilerimi davet ediyorum.

Av. İsmail Atakan ÜNVER
CHP Karaman İl Başkanı

Toplantı Tarihi : 04.03.2017 - Cumartesi
Saati: 13.00
Yeri:Yunus Emre Konferans Salonu

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber