CHP Milletvekilleri Karaman'a Hayırı Anlatmaya Geliyor

CHP Milletvekilleri Karaman'a Hayırı Anlatmaya Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve yöneticileri, 2 günlük bir çalışma gerçekleştirmek üzere 16-17 Mart 2017, Perşembe ve Cuma günü Karaman’da olacaklar.

Gerçekleştirilecek çalışma ile ilgili basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Av. İsmail Atakan Ünver; “Ülkemizin içinde bulunduğu kritik halkoylaması sürecinde, yapılmak istenen anayasa değişikliğine CHP olarak neden “HAYIR” dediğimizi gerekçeleriyle birlikte halkımıza yüz yüze anlatmak için yoğun şekilde çalışıyoruz.  

Bu kapsamda milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimiz, hemşerilerimizle buluşmak için 16 Mart 2017 tarihinde iki günlük bir çalışma yapmak üzere Karaman’a gelecekler. Bu çalışmamızda “Tek Adam Anayasası”nın ülkemize getireceği sakıncaları hemşerilerimizle yüz yüze paylaşacağız.” dedi.

Heyetin programı hakkında da bilgi veren Ünver: “Hatay Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Mevlüt Dudu, Parti Meclisi Üyesi Kadir Gökmen Öğüt, İzmir Milletvekili Musa Çam ve Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan’ın bulunduğu 4 kişilik heyetin çalışmaları, 16 Mart 2017 Perşembe günü saat:10.00’da CHP Karaman İl Başkanlığı’nı ziyaretle başlayacak.

Ardından çalışmalarımız, merkez ve ilçelerle birlikte, belde ve köylerde de devam edecek. Milletvekillerimiz 17 Mart 2017 Cuma günkü çalışmalarını tamamladıktan sonra ilimizden ayrılacaklar.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber