Elvan Ve Çalışkan Karamanlılara Seslendi

Elvan Ve Çalışkan Karamanlılara Seslendi

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na, dev Türk bayrağı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın posterleri asıldı. Alanda, AK Parti Karaman İl Teşkilatı tarafından hazırlanan "Gençlik 'evet' diyor

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Karaman'ın, halk oylamasında Türkiye'nin kalkınması, bekası ve küresel bir güç olması için "evet" diyeceğini belirtti. Elvan, Başbakan Yıldırım'ın, Türkiye'de 80 yılda yapılanı 15 yıla sığdırdığını, ulaşımda çığır açtığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “2002 yılı öncesinde, ekonomik krizlerin yaşandığı, işsizliğin zirve yaptığı, yerel yönetimlerin çok kötü duruma geldiği, e muhtıraların, 28 Şubat’ların yaşandığı bit Türkiye vardı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın millete hizmet yolunda başlatmış olduğu bu kutlu hareketle yaklaşık 15 yıldır ülkede yapılamaz denen birçok yatırım ve hizmeti hayata geçirdik. İnandık ve başardık. Çünkü bu millet inandığı zaman neler yapabileceğini 15 Temmuz’da gösterdi.

Şimdi ülkemizin daha güçlü, daha aydınlık daha istikrarlı yoluna devam edebilmesi için 16 Nisan’da yapılacak olan referandum son derece önemli. Bugün bu meydanda görüyorum ki Karaman kararını çoktan vermiş. Devletimiz, Milletimiz, Vatanımız ve Bayrağımız İçin EVET diyeceğiz. Karaman'ın daha önceki genel ve yerel seçimlerde AK Parti'ye destek olduğunu, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında da bu desteğini artıracağını söyledi. 


AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü de halk oylamasının, Türkiye'nin rotasını çizeceğini, yeni Türkiye hedeflerini belirleyeceğini söyledi.
Başbakan Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile AK Parti tarafından halk oylaması kampanya süreci için hazırlanan "Tabii ki evet" şarkısı eşliğinde platforma çıkarak, vatandaşları selamladı.


Başbakan Yıldırım, konuşmasının ardından eşi Semiha Yıldırım ile alandaki vatandaşlara satranç takımı ve karanfil dağıttı.
Mitinge, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ile milletvekilleri ve diğer yetkililer katıldı.
Öte yandan Başbakan Yıldırım'ın, Karaman Valiliği ziyareti program yoğunluğu nedeniyle gerçekleştirilemedi.
 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber