Fatih Erbakan'ın Karaman Programı

Fatih Erbakan'ın Karaman Programı

Mili Görüş’ün genç Lideri, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Karaman’a geliyor.

Türk siyaset tarihinin önemli isimlerinden Milli Görüş’ün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 11 Kasım Cuma günü Karaman’a geliyor.

Erbakan Vakfı Karaman temsilciliği, Erbakan Parkının açılışı ve konferans için Karaman’a gelecek olan Dr. Fatih Erbakan’a ilginin yoğun olması bekleniliyor.

11 Kasım Cuma günü saat: 15.00’de Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkının açılışını yapacak olan Fatih Erbakan daha sonra Belediye iş hanında ki temsilcilik bürosunun açılışını yapacak.

Karaman esnafını da gezecek olan Dr. Fatih Erbakan halkla kucaklaşacak

Akşam Saat: 20.00’de Yunus Emre Konferans salonunda “Irkçı Emperyalizmin ve Siyonizmin planlardan kurtulmanın yolları” adında konferans verecek olan Dr. Fatih Erbakan gündeme özel açıklamalarda da bulunacak. 

PROGRAMIN İÇERİĞİ:

Tarih: 11 Kasım Cuma 2016

Saat:

14.00 – Kazım Karabekir Belediyesine ziyaret

14.40 – Karaman Belediyesine Ziyaret.

15.00 – Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkının açılışı

16.00 – Belediye İşhanı Erbakan Vakfı Karaman Temsilciliğinin açılışı.

20.00 – Yunus Emre Konferans salonunda konferans verecek

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber