Hep Birlikte 'Evet'

Hep Birlikte 'Evet'

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü referandumla ilgili açıklamalarda bulundu: 16 Nisan tarihine kadar seferberlik ilan ettik. Referandum için yol haritamızı belirledik. Hep birlikte ’evet’ dediğimiz tarihi bir referandumu göreceğiz.

Nazmi Ünlü:AK Parti’nin Ankara Arena’da ‘Evet’ kampanyasını başlattığı toplantıya Karaman Teşkilatı tam kadro katıldık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Evet tanıtım toplantımızın heyecanını, coşkusunu Karaman 'a getirdik. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Binali Yıldırım’ın selamlarını Karamana getirdik.

Çıktığımız bu yol kutlu bir yoldur ve kutlu bir reformu da beraberinde getirecektir.

“İl ve İlçe yöneticilerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Milletvekillerimiz, İl Genel Meclis Başkanımız ve Meclis Üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız ve Meclis üyelerimiz, Mahalle, Köy, Belde Teşkilatlarımızla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemi Halk Oylamasına start verdik.

Türkiye’nin yeniden doğuşuna biz inanıyoruz, bu millet bize 15 yıldır güvendi, ’evet’ dedi, hiç kaybetmedi. Yine diyecek, yine kazanacak. 16 Nisan Türkiye’nin ve Türk Milletinin en önemli miladı olacaktır. “İki seçeneğimiz var. Ya güçlü Türkiye, Ya güçlü Türkiye. Ya güçlü milli irade, ya güçlü milli irade. Bu sisteme, reforma ‘evet’ demekten başka kurtuluşumuz yok. O sandık; milletin kendi kaderini memleketin kaderini oylayacağı bir sandık olacak ve yeni dönemde Karaman'ın payı yine büyük olacaktır.

Karaman Teşkilatları olarak, tam kadro sahada olacağız. Samimiyetle ve heyecanla seçim çalışmalarını yürüteceğiz. İl ve ilçelerimizde hazırlıklarımız tamamdır. İl ve İlçe SKM Başkanlarımızın hazırladıkları programlarla tüm teşkilat mensuplarımızla sahada olacağız. Teşkilatımızın her bir kademesi üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirecektir. Kapı kapı dolaşacağız, elini sıkmadığımız Karamanlı hemşerimiz kalmayacak. Teşkilatımız, gece gündüz alanda olacak. Neden evet denilmesi gerektiğini bu milletin her bir ferdine tek tek anlatacağız. Doğru tektir. O doğruda birleşmek için var gücümüzle çalışacağız.

Karaman merkez Köy ziyaretlerimiz ile birlikte referandum çalışmalarına başladık ve bu hafta pazar günü Kalkınma Bakanımız Hemşerimiz sayın Lütfi Elvan’ın ilimize gelmesi İle çalışmalarımız hız kazanacak, Milletvekillerimiz Meclis çalışmalarını tamamladıktan sonra tam kadro sahada olacağız ve Karaman her zaman olduğu gibi kendine yakışan sonuçla bu Seçime Damgasını vuracaktır. dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber