İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Karaman’da

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Karaman’da

İyi Parti Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in “Anamın memleketi” dediği Karaman’da açıkhava toplantısı yağmur altında başladı

Karaman Aktekke 15 Temmuz Demokrasi meydanında gerçekleşen açıkhava toplantısı saat 17:00 de başladı ve yaklaşık bir saat sürdü.

Yağmura rağmen meydanda toplanan 4bin civarında vatandaş Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerini ve Akşener’in seçilmesi halinde yapmayı planladıkları vaatlerini dinledi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Cumhurbaşkanı seçileyim, öyle yasalar çıkartacağım ki rüşvet alanında verenin de eli ateşte yanacak" dedi.

Meral Akşener konuşmasının bir bölümünü şeker fabrikalarının satışına ayırarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin masraflarını fabrikalar üzerinden eleştirdi.

Şeker fabrikalarının zarar ettiği gerekçesiyle satıldığını ifade eden Akşener, cumhurbaşkanlığı külliyesinin 13 günlük masrafının 14 şeker fabrikasının 1 yıllık zararına eşit olduğunu söyledi.

basliksiz-1-228.jpg

Konya şeker fabrikasının başarısına dikkat çeken Akşener;

“Bu güzel örnekleri örnek alacağız, kötülerini kaldıracağız,  iyi örnekleri alacağız ve yeniden bu ülkeyi sanayileştireceğiz. Buradan uyarıyorum. Cumhurbaşkanı seçildiğim günün ertesi bu şeker fabrikalarının satın alanlar sakın ha elinizi uzatmayın. Derhal onları iptal edeceğim haberiniz olsun.
Millet yeniden şeker fabrikalarının sahibi olacak” ifadelerini kulandı.

Açıkhava toplantısı Akşener’in Karaman Milletvekili adaylarını tanıtması ve hanımların tülbent vermesiyle son buldu.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber