İyi Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu'nun Bayram Mesajı

İyi Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu'nun Bayram Mesajı

İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu'nun Ramazan Bayramı Vesilesiyle Mesaj Yayınladı.

Hatipoğlu mesajında;

"Zor günlerden geçtiğimiz, ekonomik krizin neredeyse her kesimi etkilediği, umutsuzluğun arttığı, salgının tüm dünyayı sardığı bir süreçte Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

İnşallah Ramazan Bayramı; içinde bulunduğumuz bu zor günlerinde son bulmasına bir vesile olur. Filistin'de, Doğu Türkistan'da ve dünyanın diğer yerlerinde zulüm gören Müslümanları; görmezden gelen, sözde medeni olduğunu iddia eden ülkeleri ve bu zulme sessiz kalan herkesi de kınıyorum. Bu zulümlerinde bir an önce son bulmasını yüce Allah'tan diliyorum.

Tüm Karamanlı hemşehrilerimin, İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar; eş, dost ve akrabalarımızla beraber olabileceğimiz daha nice bayramlara da bir an önce kavuşma temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber