İyi Parti Karaman İl Teşkilatından Polis Haftası Zİyareti

İyi Parti Karaman İl Teşkilatından Polis Haftası Zİyareti

İyi Parti Karaman İl Başkanlığından açıklama yapıldı

İyi Parti Karaman İl Teşkilatı'ndan  "Huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü kutlamak için İl Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere Emniyet Müdürlüğü personelini İYİ Parti Teşkilatları olarak Merkez İlçe Başkanımız Necdet Uysal başkanlığında ziyaret ettik." denildi.

Ayrıca mesaj yayınlayan İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu mesajında; "Türkiye Cumhuriyet Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için görev yapan, gerek yurdumuzun dört bir yanında  ve gerekse İlimizde  hiç bir zorluktan çekinmeyip  bütün özverileri ile görevlerini ifa eden, bu görevlerini insan sevgisiyle yerine getirmekte olan vatanı ve milleti uğruna canlarını daha vermekten sakınmayan  tüm emniyet mensuplarını takdir ve sevgiyle selamlar, Türk polis teşkilatının kuruluşunu ve Polis Haftalarını kutlar, tebrik ederim” dedi.

whatsapp-image-2018-04-10-at-16.43.20(1).jpeg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber