Karaman AK Parti Kadın Kolları KazımKarabekir'de

Karaman AK Parti Kadın Kolları KazımKarabekir'de

AK Partili kadınlar Karaman'ın KazımKarabekir ilçesinde halk oylaması çalışmalarını ev ev yaptıkları ziyaretler ile sürdürüyor.

KazımKarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ve eşi hanımefendi il ve ilçe kadın kolları yönetimlerini belediyede misafir ettiler. Halk oylaması çalışmalarıyla ilgili istişarede bulunuldu. 


AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, KazımKarabekir İlçe  Kadın Kolları Başkanı Nida Ay ve il-ilçe  yönetimleri ilçede ev ziyaretleri ve toplantılar gerçekleştirerek,16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy ziyaretlerle ilgili değerlendirmesinde, "Evleri tek tek ziyaret edip anayasa değişikliğiyle ilgili broşürleri dağıtıyoruz. Düzenlediğimiz ev toplantıları ve ziyaretlerde hanımlara yeni anayasamızın ülkemize getireceği yenilikleri de anlatıyoruz. Ziyaret ettiğimiz evlerde hanımlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyoruz. Evet gazetesi ve broşürleri dağıtmamızın yanında açıklamalarda bulunup keyifli sohbetler de gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliğini anlattığımız çalışmalarımız olumlu geçiyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda Kazım Karabekirliler'in kararı Evet’’ dedi.


AK Kadınlar ev ziyaretleri sonrası engelli,taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundular.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber