"Karaman, Büyümeden İstikrardan ve Güçlü Türkiye’den Yana Olmuştur"

"Karaman, Büyümeden İstikrardan ve Güçlü Türkiye’den Yana Olmuştur"

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, 16 Nisan halk oylaması sonrasında çıkan sonucu değerlendirdi.

Ülkemiz tarihi ve çok önemli bir süreci müstesna ve büyük bir olgunluk içerisinde tamamladı. TBMM tarafından kabul edilen anayasa değişikliği ile ilgili yapılan referandumda aziz Milletimiz EVET dedi. Oyunun rengi ne olursa olsun vatadaşlarımız sandığa giderek iradesini ortaya koydu. Cumhuriyet tarihimizin en köklü ve büyük anayasa değişikliğine milletimiz tamamen kendi iradesiyle karar vermiştir. Yasama Yürütme ve Yargının tamamen birbirinden ayrıldığı, koalisyonlara ve kriz ortamları oluşmasına izin vermeyecek yeni hükümet sisteminin tüm milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bu süreçte bizlere büyük destek sağlayan köylerimiz ve muhtarlarımıza, merkez mahalle muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Karamanlı çok değerli hemşehrilerim ,kalkınmış müreffeh, güçlü ve büyük Türkiye’ye giden kutlu yoldaki önemli bir engelin ortadan kaldırılmasına sahip çıkmıştır. Karaman, bu kutlu mücadelede milletin aydınlık geleceği yönünde irade kullanmış, büyümeden istikrardan ve güçlü Türkiye’den yana olmuştur. Artık düne takılmadan yarının büyük Türkiye’sini ,birlik ve beraberlik içerisinde inşaya devam edeceğiz. Ülkemizin hakettiği gelişmişlik seviyesini yakalamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Karaman’da yaptığımız referandum çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen, köy ve mahalle muhtarlarımıza teşkilatlarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber