Karamanlı Gençlerden "Türkiye İçin Evet" Yürüyüşü

Karamanlı Gençlerden "Türkiye İçin Evet" Yürüyüşü

Karaman’da gençler “Türkiye İçin Evet” yürüyüşü gerçekleştirecek.

AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından “Türkiye İçin Evet” yürüyüşü gerçekleştirecek. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, “Biz Karaman'ın Gençlik teşkilatları olarak, yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmiyle iyilik odaklı işler yapan, deneyimlerini paylaşan ve yaşatan bir teşkilat anlayışına sahibiz.

Türkiye Gençliği olarak, bu aksak sistem yerine, halkın ve özellikle gençlerin özne olduğu, hem seçtiği, hem seçildiği, hem de yargılayabildiği bir Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne geçmek istiyoruz. Bu geçiş sürecinde aktif rol oynayarak; bölgemiz, ülkemiz ve nesillerimizin geleceğine katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. 8 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’de Tren Garı önünden ülkemizin gençliği olarak, “Türkiye İçin Evet” yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Bu yürüyüşte siz değerli hemşehrilerimizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla; TÜGVA Karaman, Karaman AK Parti Gençlik Kolları, Karaman Genç Memur-Sen, İlim Yayma Cemiyeti, Önder Genç Karaman, Genç İHH Karaman, Üniak Karaman.” dedi.

Tarih: 08.04.2017 (CUMARTESİ)

Yer: Tren Garı Önü

Saat: 15:00

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber