Karamollaoğlu: İttifak söz konusu değil

Karamollaoğlu: İttifak söz konusu değil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Saadet Partisi genel merkezinde görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu görüşmesi için Saadet Partisi genel merkezine geldi. Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı eşlik etti. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyeti Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın karşıladı. 

Görüşme sonrası iki lider açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan Karamollaoğlu, "Genel bir ittifak söz konusu değil" dedi. 

Kılıçdaroğlu, Temel Karamollaoğlu ve Saadet Partisi'ne teşekkür etti.

Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ben ve arkadaşlarım Sayın genel başkan ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.

KARAMOLLAOĞLU: 'İTTİFAK SÖZ KONUSU DEĞİL'

Karamollaoğlu ise, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Elbette bir seçime gidiyoruz. Seçim gittiğimiz atmosferi enine boyuna değerlendirmek önemli bir hadise özellikle siyasiler için.
Ümidimiz bizim bu seçimlere giderken bir gerginlik olmasın. Her siyasi parti farklı görüşlere sahiptir ama bu farklılık bizim için bir zenginlik olmalı ama kamplaşma vesilesi olmamalı kanaatindeyiz.

Bu seçimlerde de biz, daha önceden de ifade etmiştim, genel bir ittifakın söz konusu olmadığını. Mümkün olduğu kadar biz seçim bölgelerinde her seçim bölgesinde seçime girme gayreti içinde bulunacağımızı ama geçmişte de söylediğimiz gibi Anadolu'da çeşitli yerlerde yeri geldiği zaman bir dirsek temasının yapılabileceğini ifade etmiştik. Bu düşüncemizde yine kararlıyız. İnşallah bu seçimler memleketimiz için milletimiz için hayırlı olur diyoruz." dedi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber