Karamollaoğlu Karaman'da Saadet Partisi İl Kongresine Katıldı

Karamollaoğlu Karaman'da Saadet Partisi İl Kongresine Katıldı

Karamollaoğlu; “Üzülüyorum, maalesef ülkemizde bir korku imparatorluğu var, hükümetin aksine, beğenmediği istikamette bir açıklama yapanlara bir bakıyorsunuz ertesi gün hapse atılıyor. Bugün hiç kimse adalete güvenmiyor”

Sadet Partisi (SP) Karaman İl Teşkilatının 6. Olağan Kongresine katılan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kongrede yaptığı konuşmasında, güncel siyasi konulara değinerek, hükümetin bazı icraatlarını eleştirirken, “Üzülüyorum, maalesef ülkemizde bir korku imparatorluğu” var dedi.

Karamollaoğlu yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi; “Türkiye çok kritik dönemden geçiyor.

Ortada bir seçim yokken, bir ittifak konusu ortaya attılar. Ortada bir hükümet var ve ülkenin sanki başka bir sorunu yokmuş gibi bir ittifak konusu ülke gündemini meşgul ediyor.

Üzülüyorum, maalesef ülkemizde bir korku imparatorluğu var, hükümetin aksine, beğenmediği istikamette bir açıklama yapanlara bir bakıyorsunuz ertesi gün hapse atılıyor. Bugün hiç kimse adalete güvenmiyor. Bugünkü iktidar bu memleketi seviyorsa, bütün sorunları bir kenara bırakıp bu adaleti nasıl yeniden tesis edebilirim hesabını yapmalıdır.

OHAL elbette bazı durumlarda olabilir, hukukun çözemediği dönemde hukuku kısa bir dönem rafa kaldırırsın, kısa sürede normale dönersin ve bu dönemde yapılan hatalar varsa hukuk bunları düzeltir. Arkadaşlar OHAL 1,5 yıl oldu hala kaldırılmadı. Siz 1,5 yılda sorunu çözemediysemiz, gelecek 5,5 yılda da çözemezsiniz. 

Adalet olmadan emniyette olmaz. Ama mutlaka birgün bu memlekete Sadet gelecek, çünkü bu ülkenin hamuru sağlam.

Biz bu memlekette özellikle şu kutuplaşmayı ortadan kaldırmalıyız. Bu ülenin sorunları çözebilmesi ancak farklı fikirlerin serbestçe ortaya konulabilmesi ile olur, başka türlü olmaz, tabi bunun yanında adalet mekanızmasını da rayına oturtmalıyız. Bugün öyle bir hale geldik ki ülkede perişan olmayan çok az kişi var, bugün herkes borçlu, devlette borçlu, her şeyi ipotek verip borç arıyorlar ama borç veren de yok.

Bugün 3 milyon 250 bin resmi açıklanan işsizimiz ver, buna 1 milyon civarında devletten 300-500 TL yardım alan insanlarımızı da eklerseniz işsiz sayımız 4 milyonun üzerindedir. 

İşimiz zor ama imkansız değil. İnanç varsa çare de vardır.

Hükümet hepmi kötü şeyler yapıyor, hayır, iyi şeyler de var, başartüsü yasağını kaldırdılar, İmam Hatip Okullarının önünü açtılar ama inançlı insanlara olan güveni azalttılar.

Şunu bilin ülkenin durumu her geçen gün karmaşıklaşıyor ama çare var, çare Saadet Partisi politikalarıdır. İnşallah hep birlikte el ele biz bu problemleri çözmek için geleceğiz.

Kongremizin memleketimize ve Karamanımıza hayırlar getirmesini diliyor, göreve gelecek arkadaşlarıma başarılı çalışmalar diliyorum.”

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber