KMÜ Rektörü Prof.Dr. Namık Ak'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri

KMÜ Rektörü Prof.Dr. Namık Ak'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Namık Ak'a Karaman Protokolünden ziyaretler

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Karaman Valisi Işık, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KMÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Ak ise Vali Işık’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek devraldıkları bayrağı layıkıyla taşımak için KMÜ ve Karaman adına ekip olarak durmaksızın çalışacaklarını ifade etti.

v.jpg


Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş'ı makamında ağırladı.

Ziyarette İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla KMÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

r41.jpg

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KMÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Savaş Kalaycı, Rektör Namık Ak'a yeni görevinde başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'ya teşekkür eden Rektör Namık Ak ise üniversiteyi ulusal ve uluslararası düzeyde daha iyi yerlere getirmek için birlik ve beraberlik içerisinde, azim ve kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

r5.jpg

Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

05 Şubat 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KMÜ rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Namık Ak'a yeni görevinde başarılar dileyen Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, kendisine 'hayırlı olsun' temennilerini iletti.

Ziyaretinden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek'e teşekkür eden Rektör Namık Ak ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getirmek için tüm KMÜ mensuplarıyla birlikte özveriyle çalışacaklarını dile getirdi.

r2-002.jpg

Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan ve AK Parti İl Teşkilatı üyeleri Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Öztürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KMÜ rektörlüğüne atanan Rektör Namık Ak'a hayırlı olsun temennilerini iletti.

Rektör Prof. Dr. Namık Ak ise ziyaretten dolayı Milletvekili Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyete teşekkür ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine emanet edilen rektörlük görevini en iyi şekilde yerine getirmek için ekip olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

r1-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber