Meral Akşener'den Muhittin Böcek'e Ziyaret

Meral Akşener'den Muhittin Böcek'e Ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ziyarette bulundu.

Muhittin Böcek, 667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'ni izlemek için Antalya'ya gelen Akşener'i, Büyükşehir Belediye binasında ağırladı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, Elmalı'da ilk kez yağlı güreş izleyicisi olarak ilginç ve değişik bir deneyim yaşadığını anlattı.

Elmalı'da 667 yıldır yapılan güreş etkinliğinin Türk'ün ilk er meydanı olduğunu belirten Akşener, "Oradaki vatandaşlarımıza 667 kez teşekkür ediyorum. 667 kere de saygı ve selamlarımı iletiyorum." dedi.

Rumeli göçmeni bir ailenin kızı olduğunu ifade eden Akşener, "Benim annemin ailesi Karaman'dan gönderilmiş Avşar Yörük'ü. Babamın ailesi de Savcılı Türkmen'i. Biz Hristiyanlar içerisinde kalmışız. Dolayısıyla hiç evlilik yok. Gittiğimiz gibi gelmişiz. Çok benzeriz yani. Yörük'ün her türlü özelliğini taşıyorum." diye konuştu.

Böcek de Akşener'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretin anısına kente özgü çeşitli hediyeler verdi.

 

Meral Akşener'den Muhittin Böcek'e Ziyaret

Meral Akşener'den Muhittin Böcek'e Ziyaret

Meral Akşener'den Muhittin Böcek'e Ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber