Terörü, Türkiye’ye Tercih Edenler Yanlış Bir Hesabın İçerisindeler

Terörü, Türkiye’ye Tercih Edenler Yanlış Bir Hesabın İçerisindeler

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsviçre'deki terör örgütü mitinginde açılan skandal pankarta sert tepki gösterdi.

Yazılı bir açıklama yapan Karamollaoğlu, "Bu olay Avrupa'nın son dönemde Türkiye’ye karşı sergilediği iki yüzlü tavrı bir kez daha tescil etmiştir. Terör bütün dünyanın ortak sorunudur.

Ortak bir duruş, ortak bir kararlılık gerektirir. Aksi taktirde bugün farklı gerekçelerle teröre destek verenlerin, sempati duyanların, yarın aynı terör kendilerini hedef seçtiğinde bundan şikâyet etmeye hakları da olamaz. Terörü, Türkiye’ye tercih edenler yanlış bir hesabın içerisinde olduklarını bilmelidirler. Saadet Partisi olarak Avrupa ülkelerinin bu tavrını bir kez daha kınıyor, bütün ülkeleri teröre karşı samimi olmaya davet ediyoruz." dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber