"Ülkemizin Aydınlık Geleceği İçin Evet"

"Ülkemizin Aydınlık Geleceği İçin Evet"

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker Karaman'da temaslarını sürdürüyor.

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ve Parti Yönetimi  ile birlikte Ayrancı ve Kazımkarabekir ilçelerini ve bu ilçelere bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu, vatandaşların problemlerini ve taleplerini dinledi.      

Dr. Recep Şeker ve heyet, Ayrancı; Ağızboğaz köyü, Bögecik köyü, Kavuklar köyü, Ambar köyü, Kale köyü, Karaağaç köyü, Saray köyü, Hüyükburun köyü, Dokuzyol Köyü ile Kazımkarabekir; Kızıl Köyü, Akarköy ve Özyurt köyüne giderek vatandaşları ziyaret etti ve Anayasa Değişikliğini vatandaşlara anlatarak neden evet demeleri gerektiğini referendum da evetin ülkemiz için milletimiz için ve ülkemizin geleceği için önemini vatandaşlara anlatarak evet için destek istedi.

Dr. Recep Seker, Karaman AK Parti Milletvekili, Tarım,  Orman ve Köyişleri  Komisyonu Başkanı Recep Konuk, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ile birlikte,  ameliyat olan Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı'yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Şeker ve heyet daha sonra Karaman’da bir ziyaret gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Karaman programlarına iştirak ederek Karaman Polis Meslek Yüksek Okulu, Karaman Valiliği ve Karaman Belediyesi ziyaretlerine katıldı.  

STK Platformu'nun düzenlediği "Güçlü Türkiye Yolunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" programına da katılan Şeker ziyaretleri sonrası da yaptığı açıklamada; "İlçelerimize ve köylerimizi  ziyaret ettik, vatandaşlarımız ile buluştuk, kucaklaştık.  Ülkemizin aydınlık geleceği için "Evet" dedik. Vatandaşlarımıza referandumda "Evet'in önemini anlattık.  Ziyaretlerimiz sürecek." dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber